Alla inlägg under maj 2010

Av rasta love - 15 maj 2010 10:51

helluuu! helgrymkväll igår måste jag säga. Hookade upp med melika och mirlinda på plattan sedan begav vi oss mot kulturhuset, innan vi drog in dit så gjorde jag även en intervju med melika - duvetinte. Denna intervju kommer komma upp någongång nästa vecka. väl där inne träffade jag en massa trevligt folk, bl.a gruppen G punken, Sam boi, Finess, Dogge, Iffectz, och sjukt många fler!  Jag kände mig fett välkommen med andra ord. Alla som uppträdde gjorde ett otroligt bra framträdande, endel stack ut mer än andra men alla gjorde som sagt bra ifrån sig.

Imorgon när jag kommer hem så kommer alla bilder komma upp ifrån gårdagen, samt lite filmmaterial så ni får se vad jag varit med om!

Vill tacka alla för en sjukt bra kväll igår!

Peace. 

Av rasta love - 14 maj 2010 12:53

Nu är jag påväg för att möta upp jocke, sen lite senare i eftermiddag ska jag möta upp melika för att sen dra till kulturhuset på ett evenemang, kommer filma och fota så mycket som möjligt så ni har något att läsa om efter helgen. Får se om det blir utgång ikväll också, inte helt säkert ännu. 

Sökt sommarjobb har jag också gjort, hoppas hoppas hoppas!

c yah 

Av rasta love - 13 maj 2010 19:49

Helluuuuu
Sitter hos syrran nu mitt i stan.. gaaaanska chill måste ja säga. Igår vart det utgång med ett gäng trevliga grabbar! Fast vi stog i kön i fucking 2 och en halv timme, ja tänkte att ja skulle die där ett tag ja, shit asså.

Idag har jag varit på stan med syrran, sedan drog jag till slussen för att hooka upp med melika - duvetinte. sedan hooka vi med finess, melika är hans manager och det var ju som sag välgörenhetskonsert på tynderö som han skulle delta i. Kommer lägga upp videoklipp ifrån det efter helgen då jag är hemma.

Upptäckte ett asgrymt band också.... ni får vänta och se vad som dyker upp, lova er ni får inte missa för detta är ett band med en säker framtid inom musiken!

Nu ska jag dra till söder och hooka upp med johnblond, kommer bli kul :)

c yah later. 

Av rasta love - 11 maj 2010 22:37

Här damer & herrar, killar och tjejer, här kan ni tjuvlyssna på Melvin's kommande mixtape " The Sextape"



Haaris & Wallin, två killar som levererar tungt! bli fan på deras facebook sida och hjälp dom uppåt!

http://www.facebook.com/profile.php?id=1513736394#!/pages/Haaris-Wallin/125134554165199?

Kolla även in de här.

Av rasta love - 11 maj 2010 15:58



känner för att sprida kärlek, jag gör det bäst genom robert nesta marley.
I and I will thank u jah for di beautiful day today.

Av rasta love - 11 maj 2010 09:30

shiiiit vad jag är trött!! kunde inte sova inatt heller, men inte pågrund utav blodtrycksmaskinen, den höll sig inte länge på armen, slet av den vid typ 01.00 Den låter så fucking högt o är fett obekväm, naaaaat my kinda stuff's.
kl 08.00 skulle jag va på avdelningen för att ta blodprover och få intravenöst kontrast. nu ska det få verka i kroppen 3 timmar sedan ska jag ta blodprover var 20nde minut i en timme.

En dag närmre till alla feta grejjer denna vecka! Kommer bli riiiktigt naiiz alltså, plus att ni kommer få massa att läsa om och kolla på.

Av rasta love - 10 maj 2010 18:04

Tjohooo!
Dagen har gått bra, blir typ lite halvt smått irriterad på vissa sköterskor/läkare. Men ja, det är ju deras jobb att ställa onödiga frågor så jag får stå ut, 2 dagar kvar bara, kommre gå fiiint de här. Mitt hjärta klappar iallafall hur fint somhelst, och det såg fint ut också när de ploppa upp o ner på skärmen haha! Har sprungit i typ alla korridorer som finns tro ja, fick med mig en karta också så jag ska hitta, men jag hittar utan den, så gryyym är jag! Efter allting så drog jag till fleeeempan för o hooka upp med melvin, fett soft och han bjöd på käk!

justja, jag sitter med den här jävla blodtrycksmanchetten på armen nu, ja svär kommer kasta ut den genom fönstret, den låter som om de vore tredje världskriget och då skojar jag inte, och den ska jag sova med inatt? aaah lycka till dåååå säger jag! Lite orolig för morgondagen men jag kan ju inte påverka något nu om saken så jag ska släppa det o tänka på något annat.

Kolla den här t.ex, en av mina favoritlåtar med underbara bob marley, blir helt till mig när jag ser honom live lixom eller ah, ni fattar, iiiiiiih!

Om Rastalove


21 år. Jobbar inom Fryshuset med ungdomar, går ledarskap i Mpower och är även kontaktperson i Täby.

Min vardag är blandad med reggaemusik, kreativitet, matlagning, politiska debatter med allt ifrån Ungdomsfrågor till mångkulturella frågor i samhället

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards