Alla inlägg den 20 juli 2010

Av rasta love - 20 juli 2010 22:02

Äntligen hemma, efter en lång och tråkig tågresa. Idag så hookade jag upp med Ismail för en intervju, efter denna intervju så insåg jag hur mycket han kan, hur mycket han vill väl för alla andra, och hur säker han är på sig själv och vad han tror på.
Helt sagolikt har det varit dessa dagar. Folk kan tycka att en festival åker man på för att supa sönder sig själv och endast röjja sönder. Faktiskt inte för min del, jag har haft intressanta disskutioner med en hel del människor om alltifrån politik, hur samhället är, till vad bibeln ger en för kunskap inom religionen. Vad man själv tycker och tänker. Jag älskar att kunna diskutera med människor som inte ska tillrättavisa en utan acceptera en för vad man tycker och tänker och vet. Underbar musik som man kunnat dansat till på sitt sätt ingen dömde.

Fantan Mojah avslutade hela festivalen på ett riktigt grymt sätt. Ett riktigt stort publikhav med en massa människor som svängde med sina långa dreads.

Han pratade om att man skulle visa lejonsymbol osv, att man ska prisa gud. Där tyckte jag gränsen tog vid, delvis för att de flesta va antingen riktigt höga eller väldigt påverkad av alkohol. Då känns det fel att uppmuntra till sådand när folk är i det tillståndet kan jag tycka, delvis för att de flesta kanske inte är så insatta i rasta och vet inte vad det står för. Men för övrigt en mycket bra avslutning på hela festivalen.

Strandparty vart det efter sista konserten där bl.a syster sol, general knas, kapten röd och en massa andra artister deltog, minglade runt och var allmänt trevliga!

Denna festival tycker jag var sjukt mycket bättre än uppsalas reggae festival, Öland roots är mera gemenskap, mycket mysigare!

Vad ni kan vänta er härnäst är bilder ifrån festivalen. Dom kommer jag trixa med imorgon på jobbet.

Tack till alla ni som jag fått spenderat denna helg med, tack till artisterna som ville vara med på film/bilder.


Om Rastalove


21 år. Jobbar inom Fryshuset med ungdomar, går ledarskap i Mpower och är även kontaktperson i Täby.

Min vardag är blandad med reggaemusik, kreativitet, matlagning, politiska debatter med allt ifrån Ungdomsfrågor till mångkulturella frågor i samhället

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards